Wedstrijden

Wedstrijddansen

De teams van Dansschool Identity doen elk seizoen mee aan danswedstrijden. Meedoen aan danswedstrijden is niet alleen erg leuk, het is ook heel erg leerzaam! Je ziet wat andere teams doen, je voelt je steeds meer thuis op het podium en het team krijgt feedback van een professionele jury! Hierdoor weten we wat er goed gaat, maar ook waar de verbeterpunten liggen zodat we ons hierop kunnen richten en de dans kunnen verbeteren voor de volgende wedstrijd. En wat ook een leuke bijkomstigheid is: er worden altijd hele gave foto’s gemaakt bij de wedstrijden door een professionele fotograaf!

In de danslessen wordt veel aandacht besteed aan de wedstrijden. De feedback van de jury wordt besproken en verwerkt in de dans. Ook wordt er gekeken naar iedereen afzonderlijk: wat ging er goed en wat ging er minder goed? Zijn er dingen die je nog graag extra wil oefenen? Op deze manier blijven de teams zichzelf steeds verbeteren en leren ze ontzettend veel!

Weet je niet zeker of wedstrijddansen iets voor jou is? Geen probleem! Je kunt elke week meedoen in de lessen zonder mee te doen met de wedstrijden. Je kunt dan natuurlijk wel meedoen aan onze dansshow aan het eind van elk seizoen als je dat wil. Wedstrijddansen is niet verplicht. Ook is het mogelijk om het een keer uit te proberen. Je kunt dan een wedstrijd meedoen en daarna aangeven of het iets voor jou is of niet.

Meer wedstrijden dansen?

Wil je nog meer wedstrijden dansen? Dat kan! Je kunt alleen of samen met iemand anders meedoen aan heel veel verschillende danswedstrijden. Er zijn solo en duo wedstrijden in heel Nederland waar je aan mee kunt doen via Dansschool Identity. Heb je hulp nodig met het maken van je choreografie, met het uitzoeken of mixen van de muziek? Geef het aan in de les of via mail en dan krijg je de hulp waar je naar op zoek bent!

Gedanste wedstrijden afgelopen seizoenen


Dutch Dance Organisation
4 februari 2024
Nijkerk


Dutch Dance Organisation
14 januari 2024
Nijkerk


Shell We Dance Event 160
21 mei 2023
Barneveld


NK Dutch Dance Organisation
14 mei 2023
Nijkerk
Exception Ranking kampioen!


Dutch Dance Organisation
16 april 2023
Nijkerk
Exception 3e plaats!


Dutch Dance Organisation
26 maart 2023
Nijkerk
2e plaats!


Dutch Dance Organisation
12 februari 2023
Nijkerk


Dutch Dance Organisation
15 januari 2023
Nijkerk
Exception 2e plaats!


NK Dutch Dance Organisation
22 mei 2022
Nijkerk


I’m here to Dance!